Adriana Buzdugan's Blog

“Marketingul este ca sexul la adolescenti, toata lumea vorbeste de el, multi pretind ca-l fac, putini il fac cu adevarat” (Drayton Bird)

Top instrumente online gratuite pentru afaceri

Scrie un comentariu


Internetul este o resursa nelimitata de ajutor in dezvoltarea afacerilor. In afara de faptul ca ofera una dintre cele mai prospere piete, vine si cu nenumarate surse de informatii cat se poate de folositoare in diverse activitati.

In afaceri, organizarea etapelor si a fiecarui proces necesita programe speciale pe care le gasim, din fericire, si in online. Daca de Google Apps stie mai toata lumea, de Zoho.com nu au auzit la fel de multi oameni, chiar daca acest site este o copie fidela a conceptului lansat initial de Google.

Zoho pune la dispozitia celor interesati peste 25 de aplicatii diferite pentru afaceri, parteneriate si productivitate si este disponibil si pentru cei care folosesc Google Apps.

Pentru activitati mai concise, precum organizarea unor sarcini care tin de relatiile cu clientii, de stabilirea intalnirilor, de programarea intalnirilor si de distribuirea documentelor de interes comun, in top se afla site-uri precum ThinkFree Online Office, ScheduleOnce, ReqMan si Gliffy.

ThinkFree Online Office ofera programe pentru editare si dezvoltare de proiecte online, editarea documentelor in mai multe formate, spatiu de stocare de 1 GB si alte programe de organizare a diferitelor activitati.

ScheduleOnce permite clientilor sa stabileasca intalniri mult mai usor, fara sa fie nevoiti sa ceara confirmari repetate ale unor astfel de activitati. Site-ul ofera un program personalizat care foloseste si instrumente Google. In functie de activitatile celorlalti membri inscrisi, aplicatia ofera cea mai buna varianta de intalnire de afaceri.  Un astfel de program ii ajuta astfel pe cei care trebuie sa se intalneasca frecvent, dar care se afla de obicei in locuri diferite.

ReqMan este un program de management online si gratuit care ofera ajutor companiilor non-profit sau proiectelor de acest fel. Sunt disponibile astfel sabloane predefinite pentru anumite proiecte si sunt organizate mai multe activitati specifice oricarei afaceri.

Gliffy este un instrument online util pentru crearea diagramelor, a planurilor de mai multe tipuri, a desenelor tehnice etc. Este varianta gratuita si excelenta a software-ului Visio.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s